Vrijdag is het koningsdag en dat betekend dat het tijd is voor één van de leukste feestjes van het jaar. Velen van jullie zullen naar een leuk festival of naar de stad gaan. Ook al is het een beetje afgezaagd misschien om voor een oranje outfit te gaan, het stimuleert wel dat oranje koningsdag gevoel. Om je wat inspiratie te geven hebben we nu een paar handige oranje outfit tips voor je. Wij vinden het leuk om voor een oranje accent in onze outfit te gaan. Dus je hoeft je écht niet volledige te hullen in een oranje kostuum, maar alleen al een oranje accessoire betekend dat je nagedacht hebt over je koningsdag lookje. Het is bijvoorbeeld leuk om oranje lippenstift te dragen, nee dan niet zo’n hele cheapy crappy oranje kleur, maar een mooie chique oranje lipstick. Neem bijvoorbeeld de lipstick van Estee Lauder × Kendall Jenner, de perfecte oranje tint die er niet cheap uit ziet. Daarnaast is het ook leuk om je nagels oranje of in peach kleur te lakken. Eventueel met een leuke glitter topcoat en jij bent helemaal klaar voor een feestje. Ook een leuk idee is om voor een oranje tas, oranje schoenen of een oranje sjaaltje te gaan. Dus niet en – en maar kies één oranje eyecatcher. Wil je nou toch voor een oranje outfit gaan, ga dan voor de oranje sweaterdress van LA Sisters. Ten eerste is dit warm genoeg en ten tweede staat het ook nog heel cool. Wanneer je deze sweaterdress combineert met over the knee boots weet je zeker dat alle mannen achter je aan zullen zitten. Hopelijk ben je nu helemaal klaar voor Koningsdag & ga jij een heerlijk feestje beleven! Have fun girls!