Bij Your Daily Fashion News zijn we gek op YouTube en dan vooral vloggers! Wij kunnen er geen genoeg van krijgen om in andermans leven te kruipen en daarvan de highlights mee te krijgen. Wij hebben drie vloggers voor je die je écht moet gaan volgen.

Jamie Li
Jamie Li stopte tijdelijk met vloggen omdat ze een boek schrijft, maar ze heeft beloofd vanaf vandaag weer terug te komen met haar week vlogs. Deze dame is moeder van Kay(tje) en Lenny, haar twee super schattige zoontjes. Samen met hubby Alain runt ze een gezin en werken ze beide ook nog eens keihard aan hun carrière. Jamie Li deelt iedere week haar favoriete jams met je. Het leukste aan de vlogs van Jamie Li? Ze is super hilarisch, wij kunnen geen vlog kijken zonder in een deuk te liggen.

Josh Veldhuizen
Als eigenaar van het super goed lopende JOSH V vlogt Josh over haar dagelijkse bezigheden. Ze geeft je een kijkje in de modewereld en neemt je mee naar leuke evenementen, op business trips, fotoshoots, enzovoorts. Josh heeft een super mooie stijl die ze zelf ook wel definieert als ‘power dressing’. Wij vinden haar lookjes altijd fantastisch en zijn enorm fan van haar vlogs. Nu ze ook nog moeder wordt beloven de vlogs nog leuker te worden!

Queen of Jetlags
Noor van Queen of Jetlags laat je haar leven zien als Instagram-influencer. Daarnaast is ze moeder van Olivia en bonusmama van Bibi, de dochter van haar vriend Sander. Twee keer per week kun je van haar hele leuke vlogs verwachten waarin ze de kleine Olivia veel betrekt. Dat zorgt voor grappige momenten, je ziet haar echt opgroeien. Heel leuk dus! Noor is een hele relaxte moeder en dat maakt de vlogs ook voor jou heel relaxt om te naar te kijken. Noor heeft vriendinnen als Monica Geuze, Kae Sutherland, Tamara Kalinic en Claire de Cliteur.