Kim Kardashian heeft al heel wat haarstijlen versleten. Ze heeft al veel verschillende lengtes en kleuren geprobeerd. De Kardashians hebben natuurlijk de beste kappers en kapsters die iedere dag voor hun klaar staan. Voor hun reality serie moet hun haar dan ook altijd goed zitten. Daarnaast heeft Kim nog een heel instagram account én nog tientallen campagnes waarvoor ze er fabulous uit moet zien. Je zou bijna vergeten dat Misses Kardashian West ook nog drie kinderen heeft. Omdat we de kapsels van Kim zo leuk en afwisselend vinden delen we 10 Kim K. hairstyles uit de afgelopen jaren met je.

Hairstyle #1. Deze prachtige ombre look ziet er heel natuurlijk uit bij Kim. In combinatie met haar mooie gebronsde make-up ziet ze er flawless uit.

Hairstyle #2. Kim heeft zichzelf een prachtige pocahontas coupe aangemeten. We moeten wel zeggen dat we haar top ietsje té doorschijnend vinden 😉

Hairstyle #3. Kim kon niet kiezen tussen zwart of bruin dus combineerde ze de twee. 

Hairstyle #4. En toen besloot Kim drastisch het roer om te gooien en verfde ze haar lange lokken volledig grijs. Een heftige transformatie, maar gek genoeg staat het haar wel goed.

Hairstyle #5. Kim haar natuurlijke haar kleur is zwart. Dit is dan ook een kleur die haar heel mooi staat. Vooral in combinatie met deze boblijn vinden we dat Kim er echt fantastisch uit ziet.

Hairstyle #6. Kim dares to try, zo rockte ze onder meer deze grijze boblijn (inclusief perfect geverfde uitgroei).

Hairstyle #7. Back in the days ging Kim voor deze look met veel laagjes en verschillende blond en bruin tinten. 

Hairstyle #8. Ooit heeft kim kardashian ook nog een rechte pony gehad. Kim kan veel hebben, maar we moeten eerlijk toegeven dat we haar coupe zonder pony beter bij de vorm van haar gezicht vinden passen.

Hairstyle #9. Toen Kim met haar zussen naar Tokyo afreisden ging ze voor een roze look mét flinke uitgroei. Deze look was natuurlijk perfect voor alle Tokyo Instagram kiekjes die er tijdens de trip gemaakt werden.

Hairstyle #10. Onlangs bezocht Kim de reünie van haar middelbare school. Waar niemand van ons met een dusdanig diep decolleté naar een reunie zou gaan, doet Kim Kardashian gewoon waar ze zin in heeft. Haar haren zijn trouwens weer heeel snel gegroeid 😉 

Welke look vind jij Kim het beste staan?