Iedere dinsdag om 16.00 zetten we met de YDFN Beauty-Alert een knappe dame in de spotlights. Deze week krijgt de mooie Kelly van den Dungen de YDFN Beauty-Alert.

Kelly is een bekende verschijning in de Nederlandse missverkiezing wereld. Ze werd in 2016 gekozen als één van de finalisten van Miss Nederland. Dit was voor Kelly een droom die na lang doorzetten uit kwam. Ze probeerde het namelijk drie keer op de casting en net als bij Pia Wurtzbach (*Miss Universe 2015) was drie keer scheepsrecht. Zo mocht ze onder andere met alle kandidaten naar Ibiza, waar ze genoten van een luxe reisje met de mooiste fotoshoots. Daarna mocht Kelly als finalist ook meelopen tijdens Amsterdam Fashion week in show van modelabel Given. Uiteindelijk werd Kelly bij de finale van Miss Nederland in studio 21 in Hilversum derde. Een enorme prestatie, maar haar droom om Nederland te vertegenwoordigen op een grandslam verkiezing was nog niet vervuld. Kelly besloot om het nog één keer te proberen en dus deed mee aan Miss Grand Netherlands. Eindelijk kwam haar grote droom uit, Kelly won en reisde af naar Vietnam voor de wereldwijde finale van Miss Grand International. Kelly zette Nederland erg goed op de kaart door er keihard voor te werken. Zo was ze perfect in shape, kreeg ze handgemaakte designer jurken van Bjorn Kersten mee en deed ze een cursus Engels om zich goed verstaanbaar te maken. Als klap op de vuurpijl eindigde ze bij de beste 20 van de wereld. Kelly is een echte go-getter, een dame die haar dromen waar maakt. Die kracht ontwikkelde ze al toen ze als jong meisje topsport deed. Kelly beoefende namelijk Acrobatische Gymnastiek en behaalde hiermee de Nederlandse top. Kelly is dus naast dat ze enorm knap is ook nog eens een echte powervrouw en een inspiratie voor meiden die ook hun dromen willen waar maken.

Wij zijn fan en jij bent vast ook nieuwsgierig geworden naar Kelly.. Daarom hebben we een kleine selectie van haar prachtige Instagram foto’s toegevoegd. Check ze snel hieronder:

 

View this post on Instagram

🌸

A post shared by Kelly van den Dungen (@kellyvandendungen) on

View this post on Instagram

🎀

A post shared by Kelly van den Dungen (@kellyvandendungen) on

Wij vinden Kelly echt een beauty mét killerbody en heel veel doorzettingsvermogen! We willen Kelly dan ook heel hartelijk bedanken voor haar deelname aan de YDFN Beauty-Alert.

Weet jij iemand die volgende week een YDFN Beauty-Alert verdient? Tag haar dan in onze Instagram post met de #ydfnbeautyalert of zet de #ydfnbeautyalert in de comments van haar Instagram account. Uit alle inzendingen kiezen wij dan één dame die we volgende week een alert gaan geven.

P.S. Vergeet ons niet te volgen op ons Instagram kanaal. 🙂