Ieder jaar selecteert For Him Magazine (FHM) de 500 mooiste vrouwen van Nederland. De lijst bestaat uit bekende en onbekende dames waarop je kunt stemmen. Wat de lijst zo leuk maakt is dat je ook meiden kunt aanrijken om in de top 500 opgenomen te worden. Zo ontstaat er een leuke mix van dames die we al kennen uit de media wereld en meiden die nog onbekend zijn. Uiteindelijk wordt de mooiste vrouw gekozen op basis van de stemmen en het juryoordeel. Vorig jaar won de bloedmooie body engineer Nochtli de titel mooiste vrouw van Nederland. De prijs voor ‘Social Media Princess’ ging naar Mascha Feoktistova. Daarnaast werden nog prijzen uitgereikt voor mooiste sportvrouw en mooiste grappige vrouw, die respectievelijk ging naar Puck Moonen en Nienke Plas. Dit jaar zijn onder andere Faith Landman en Kelly van den Dungen, die wij onlangs nog de YDFN Beauty-Alert gaven, genomineerd voor de top 500.