Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we drie it-girls uit die je echt mag missen.

Maria Valdes

De Spaanse Maria Valdes komt uit Sevilla en deelt op Instagram de leukste outfitjes met je. Ze wordt vaak gedeeld op de Instagram van OOTDmagazine, en dat wil toch wel zeggen dat haar outfits er altijd ‘on point’ uit zien.

Amber Celine
De Nederlandse Amber Celine Wattimena heeft samen met haar zusje Lois Bodel het kledingmerk LA Sisters. De twee reizen de hele wereld over en dat resulteert in fantastische foto’s. Amber noemen wij ook wel de Nederlandse Kylie Jenner gezien haar uiterlijk en luxueuze leventje.

The Salty Blonde
Halley Elefante noemt zichzelf ‘The Salty Blonde’ omdat ze vaak op het strand te vinden is. Daar krijg je immers dat heerlijke messy salty hair van. Ze is geboren en getogen in New York maar trekt zich tegenwoordig liever terug op rustige zonovergoten plekken in de wereld. Op haar Instagram neemt ze je mee in haar reislustige leventje. We love it!