Dit weekend begon goed met de verjaardag van onze Koning. Dit heb ik geheel in style gevierd met een goed feestje in Groningen. Net als de Koninklijke familie heb ik het erg naar m’n zin gehad 😉 Omdat het dus zo’n feestelijk weekend is heeft mijn editorial deze week het thema champagne. Oké, en een beetje pool life dan, maar dat is omdat ik de hele week al zin heb in vakantie. En naast het feit dat champagne niet mag ontbreken op een feestje houd ik ook heel erg van deze kleur in een zijden blouse. Een mooie zijden blouse vind ik dan ook echt de investering waard. Combineer je dit met een zijden high-waist pantalon, dan leef je the ultimate posh life. Mijn voorliefde voor alles wat Chanel is, is jullie vast niet ontgaan. Daarom mag een klassieke champagne kleurige Chanel tas in deze editorial niet ontbreken. Ik hoop dat bij jullie de champagne dit weekend net zo rijkelijk gevloeid heeft als bij mij en dat jullie een heerlijk weekend hebben gehad. Until next weekend!