André Hazes en zijn 16 jaar oudere vriendin Monique Noël Westenberg zijn uit elkaar. De relatie van de twee liep al langer niet goed, maar nu lijkt er toch definitief een einde aan het sprookje te zijn gekomen. André Hazes maakte het nieuws na een periode waarin er veel roddels gingen nu zelf bekend. De twee woonden al een tijdje niet meer onder één dak. André geeft zelf toe dingen verpest te hebben, daarnaast maakt Monique bekend dat hij degene was die ervoor koos ergens anders te gaan wonen. De twee hebben samen zoontje André III die in 2016 geboren werd. Ondanks dat de twee uit elkaar zijn lijken ze nog wel goed contact te hebben als we de Instagram stories van Monique bekijken. En ook op het Instagram account van André zien we dat hij Monique als moeder van zijn zoontje de hemel in prijst. Wij geven de twee nog wel een kans… to be continued!