Kim Kardashian doorbreekt stilte over de hele vreemdgaan-situatie van Tristan Thompson. In de show van Ellen DeGeneres komt het toch behoorlijk gevoelige onderwerp ter sprake. Het is dan ook voor zowel Ellen als Kim een beetje akward om het er over te hebben. Uit het fragment wordt heel duidelijk dat de geruchten in ieder geval erg serieus worden genomen door de familie Kardashian. Kim vindt de situatie verschrikkelijk voor haar zus maar probeert niet te negatief over Tristan te praten gezien de kans bestaat dat baby True het fragment later ook kan zien.

“It’s a really sad situation all over. I kind of made this rule with my brother. If there’s a baby involved, I’m going to keep it cute and classy and try not to say anything negative because one day True is going to see this. It’s just so messed up.”

Het fragment van de show vind je hier.