Hoewel de YDFN Beauty-Alert natuurlijk iedere week bijzonder is, hebben we deze week wel een héle bijzondere dame die we in de spotlight zetten. Ze was Miss Nederland in 2014, werd vierde bij Miss Universe en had lange tijd een relatie met profvoetballer Khalid Boulahrouz. We hebben het over niemand minder dan de adembenemend mooie Yasmin Verheijen.

Yasmin doet haar naam eer aan want ze is net zo mooi als Princess Jasmine uit Disney’s Alladin. Toen deze dame mee deed als finalist voor Miss Nederland, was de uitslag voor iedereen al duidelijk. Zij moest en zou Miss Nederland worden. Eindelijk zou Nederland weer een plaatsje in de top behalen bij Miss Universe, want aan Yasmin zou niemand kunnen tippen. Hoge verwachtingen geven veel druk, maar Yasmin kon het allemaal aan and so she nailed it! Uiteindelijk werd onze Nederlandse trots vierde en daarmee behaalde ze uiteraard een super resultaat.

Het jaar als Miss Nederland opende deuren voor Yasmin, zo is ze inmiddels een veelgevraagd model voor bekende merken en tijdschriften. Zo stond ze onlangs nog in Talkies Magazine en schittert ze deze maand op de cover van Amsterdam XXXL. Maar Yasmin is meer dan alleen mooi, ze is ook nog eens een ondernemend typje. Zo richtte ze in 2016 haar eigen kledingmerk Yverin op. Via haar webshop verkoopt ze prachtige eigen ontworpen kleding. Haar vrolijke kleurrijke styletje zie je heel mooi terug in haar ontwerpen.

Ondanks dat Yasmin van alle kanten de hemel in word geprezen vanwege haar stunning appearance blijft ze zichzelf. Ze komt hartstikke lief en rustig over, geen sprankje arrogantie te bekennen. Dit maakt haar wat ons betreft nog veel mooier dan ze al is. We love her en jij wilt vast ook meer weten over Yasmin, daarom hebben we een kleine selectie van haar prachtige Instagram foto’s toegevoegd. Check ze snel hieronder:

View this post on Instagram

Made for the sun ☀️ 📸 @sarahterschegget

A post shared by Yasmin Verheijen (@yasminverheijen) on

View this post on Instagram

@sarahterschegget take me back to Santorini 😝

A post shared by Yasmin Verheijen (@yasminverheijen) on

View this post on Instagram

🌸 @and_nastya @wizzluv @oksanalevkina

A post shared by Yasmin Verheijen (@yasminverheijen) on

Wij vinden Yasmin een beyond limits knappe verschijning die Nederland enorm trots heeft gemaakt! We willen Yasmin dan ook heel hartelijk bedanken voor haar deelname aan de YDFN Beauty-Alert.

Weet jij iemand die volgende week een YDFN Beauty-Alert verdient? Tag haar dan in onze Instagram post met de #ydfnbeautyalert of zet de #ydfnbeautyalert in de comments van haar Instagram account. Uit alle inzendingen kiezen wij dan één dame die we volgende week een alert gaan geven.

P.S. Vergeet ons niet te volgen op ons Instagram kanaal. 🙂