Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week komen we weer de leukste outfits tegen op ons favoriete medium. De top 7 outfits die je écht niet mag missen hebben we daarom voor je op een rijtje gezet.

Look #1. Het jasje van Storets vinden wij helemaal te gek, gecombineerd met deze fantastische clean sheet witte blouse krijgt deze outfit een 10.

Look #2. Claire rokt de pastel (ice-cream) trend met dit mooie mintgroene pak, haar bijpassende tas maakt de outfit helemaal compleet.

View this post on Instagram

pastels #debijenkorf

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

Look #3. Twee weken geleden kreeg ze de YDFN Beauty-Alert en dat was niet voor niets. Deze knappe dame stelt de leukste outfitjes samen. En de pijpen van dit broekje, we love it!

Look #4. Nathalie den Dekker is voormalig Miss Nederland, dat zie je ook wel aan haar beeldige gezichtje. De krullen en make-up van deze look zijn sowieso goed. Maar dan dat fantastische spijkerpak! Stunning.

Look #5. Yolanthe was voor de opnames van Temptation Island naar Mexico, samen met haar visagiste had ze de tijd van haar leven. Dat resulteerde in dit vrolijke kiekje! Wij krijgen van dit outfitje absolute zomer kriebels 🙂 

View this post on Instagram

With my girly in Mexico 🤗

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Look #6. Queen of Jetlags houd van de Nederlandse bollenvelden, and so do we! Haar foto’s zijn altijd fantastisch, maar dit draagbare outfitje maakt ‘m extra leuk 😉

Look #7. Uber populaire It-Girl Xenia heeft altijd de meest fashionable outfits. Meestal zijn deze outfitjes iets te heftig voor ons dagelijks leven, maar daar is deze outfit een uitzondering op. Vooral van het jasje zijn we groot fan!

View this post on Instagram

Soulcation 🤗🤗🦋🦋🦋

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on

Welk lookje is jou favoriet?