Op 7 mei aanstaande vindt het MET Gala 2018 plaats. Het MET Gala is hét fashion event van het jaar. Het is een benefietavond om de komende tentoonstellingen van het Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute in New York City te bekostigen. Aanstaande maandag is het weer zover en wij kunnen niet wachten om de outfits van de sterren te zien. Voor nu moeten we het doen met een aantal memorabele momenten van de afgelopen jaren. Wij hebben 10 hele opvallende momenten voor je op een rijtje gezet!

Memorable Moment #1. Rihanna houd er van om op te vallen, dit was meteen één van de meest opvallende outfits aller tijden. De meningen over het gele gewaad waren verdeeld, maar dat Rihanna a lot of confidence heeft is wel duidelijk. 

Memorable Moment #2. Een ander opvallend moment was toen Kim en Kanye in 2017 samen op de rode loper verschenen. Met name Kanye was het onderwerp van gesprek met zijn licht blauwe lenzen en casual spijkerbroek. 

Memorable Moment #3. Beyoncé is natuurlijk de koning der  koninginnen, ze ziet er dan ook altijd beeldig uit. Deze see through dress werd door menig celeb gecopycat maar Beyoncé rockte de look toch wel het meeste.

Memorable Moment #4. Dat JLo inmiddels een dagje ouder wordt ziet niemand, zo ook niet toen ze deze fabulous licht blauwe look droeg op het MET gala in 2017.

Memorable Moment #5. Actrice Claire Danes droeg deze prachtige opvallende bloemetjes creatie gecombineerd met een simpel knotje op het MET Gala in 2016.

Memorable Moment #6. Solange Knowles koos in 2016 voor een Nederlandse ontwerper namelijk David La Port die in Amsterdam gevestigd is. Het is natuurlijk enorm gaaf dat het zusje van Beyoncé voor een jurk met Nederlands tintje koos.

Memorable Moment #7. Never a dull moment with Rihanna, deze look was minstens zo opvallend als het gele gewaad wat ze in look 1 droeg. Een niets verhullende jurk gevuld met Swarovski kristallen zorgde voor deze extreme sexy appearance. 

Memorable Moment #8. Kendall Jenner dacht wat Rihanna kan, kan ik ook. Ook zij koos voor een volledig doorschijnend en vrij weinig aan het toeval overlatende jurk. Bij YDFN vinden we deze look dan weer iets minder geslaagd, maar opvallend was ze wel. Onlangs poste ze haar 2017 look nog als throwback foto op haar Instagram omdat ze alweer uitkijkt naar het MET Gala van dit jaar.

Memorable Moment #9. Bella Hadid droeg een catsuit waar zelfs de schoenen bij in pasten volledig in een zwarte gaas/kant achtig materiaal. Haar lichaam komt natuurlijk heel mooi uit in een dergelijk strakke catsuit, maar of de look verder geslaagd was… Wij weten het niet helemaal.

Memorable Moment #10. Naast Rihanna staan Kim en Kanye ook twee keer in de lijst. Namelijk vanwege deze vreselijke bloemenjurk van Kim. Deze look uit 2013 zorgde voor een hoop kritiek. 

Welke memorable look vond jij het meest opvallend?