Dit weekend beloofd een lekker rustig weekend te worden. Persoonlijk heb ik nog helemaal niets gepland. Ik vind het heerlijk als ik weet dat alles nog open ligt. Hoewel het is zaterdag natuurlijk wel Bevrijdingsdag, er is dus een plausibele kans dat ik een feestje ga pakken. Maar ook dat weet ik nog niet zeker, alle vrijheid dus om eens te doen waar ik zelf zin in heb. Het enige wat ik in ieder geval wél op de planning heb is ontspannen en lekker eten. Ik kan zo ontzettend genieten van goed eten; sushi, stokbroodjes met lekkere smeerseltjes en tapas hapjes. Je kunt mij niet blijer krijgen! Oké van shoppen dan, misschien ook een leuke bezigheid om mijn weekend mee te vullen. Klinkt allemaal heel materialistisch en alsof liefde door de maag gaat. Maar ik heb natuurlijk ook enorm veel zin om veel samen te zijn met mijn vriendje lief. En gezien ook hij dit weekend geen verplichtingen heeft gaat dat zeker lukken. Ik hoop dat jullie ook veel lekkers zullen eten en drinken & vooral de tijd nemen om te doen waar je zélf zin in hebt. Jij hebt waarschijnlijk net als ik ook vaak een overvolle agenda, probeer zo nu en dan alles opzij te zetten, ik weet zeker dat het je goed zal doen!