Virgil Abloh is het brein achter het immens populaire Off-White. De designer die in 2009 in een stage klasje zat met niemand minder dan Kanye West is super snel populair geworden. Oorspronkelijk was Virgil civiel engineer en zat hij in de architectuur. In 2009 maakte hij een carrière sprong en ging hij naar de mode academie. Daarna ging het snel en gaf zijn maatje Kanye hem de kans om het modellabel van hem te runnen. Een jaar later werd hij de CEO van het Milaanse designermerk Off-White, dat momenteel erg bekend is vanwege zijn stoere gele riemen. Virgil geeft zelf aan dat Off-White het eerste échte designer merk is dat is ontstaan in het tijdperk van social media. Naast Off-White is Virgil sinds maart dit jaar artistic director van de mannenlijn van Louis Vuitton. Hiermee is hij de eerste Afrikaanse man die dit bereikt heeft.