Dieren activisten organisatie PETA heeft een documentaire gemaakt over de productie van de mohair productie in Zuid Afrika. Het land neemt namelijk 50% van de totale mohair productie voor zijn rekening. Mohair is een stof die wordt gemaakt met het haar van de angorageit. De mohair productie gaat gepaard met vele misstanden. Zo worden de angorageiten enorm slecht behandeld. De geiten worden bij de horens of staart mee  gesleept, ruggen worden gebroken en de beestjes worden verminkt. Enorm triest natuurlijk en daarom moet de productie van mohair gestopt worden. H&M, Inditex (waar o.a. Zara, Bershka en Stradivarius onder vallen), Arcadia Group (o.a. Topshop) en GAP Inc. zijn door de videoreportage aangezet om het gebruik van mohair volledig te stoppen voor 2020. Een goede stap richting een betere wereld, laten we hopen dat de fast fashion bedrijven hun streven waarmaken.