Als model vliegt Romee Strijd de hele wereld over. Ze ziet vele landen in enorm korte tijd. Ze geeft nu voor het eerst aan dat ze dit soms best heftig vind. Zo is ze afgelopen jaar meer op het vliegveld geweest dan in haar eigen appartement in New York. Ze vindt haar werk uiteraard super leuk, dus klagen doet ze niet. Zeker niet als vriendje Laurens met haar mee reist. Dan heeft ze echt het gevoel dat ze haar ervaringen met hem kan delen. Maar wanneer ze dat niet kan vind ze dat wel een behoorlijk nadeel van al het reizen wat bij haar werk komt kijken. Ze zegt zelf ook dat ze niet zou moeten klagen over het alleen zijn, want bij een normale kantoor baan ga je ook alleen naar je werk. Romee is echter niet iemand die graag alleen op avontuur gaat. Wij vinden het daarom extra knap van haar dat ze al deze reizen gewoon maakt en dat al vanaf een hele jonge leeftijd. Romee werd namelijk ontdekt op haar 13e door moeder agency Wilma Wakker. Op haar 16e kon ze al fulltime aan de slag als model.