Deze week krijgt een dame van over onze landsgrenzen de YDFN Beauty-Alert, namelijk de bloedmooie Annelies Töros (23). Deze schone dame werd in 2015 gekroond tot Miss België. Eerder dat jaar werd ze Miss Antwerpen en op die wijze stroomde ze door naar de landelijke verkiezing. Als Miss België kreeg Annelies de eer om haar land te vertegenwoordigen bij de grootste missverkiezing ter wereld, namelijk Miss Universe. Dit was Annelies absoluut toevertrouwd, want ze  kwam terug met een plekje in de top 15. Sterker nog, ze werd knap 11de. Hiermee behaalde ze een van de hoogste resultaten in de afgelopen jaren voor haar land België.

Annelies kan daarnaast een hoop modellenklussen op haar CV schrijven. Ze werkte in diverse landen ter wereld, zoals Frankrijk, Nederland, Engeland, Portugal, Amerika, Tunesië en Egypte. Annelies werd dan ook gevraagd om zich aan te sluiten bij één van België ‘s meest toonaangevende modellenbureaus, namelijk Models Office Brussel. Tijdens een van haar opdrachten kwam ze zelfs in aanraking met de politie. Dit gebeurde toen ze in London aan het shooten was met Henk van Cauwenbergh voor zijn boek ‘Exquisite Venues of London’. Op één van de foto’s wordt Annelies achterna gezeten door de politie. Hoe dit gebeurde? De fotograaf leek het tof een lingeriefoto te nemen op de laan voor Buckingham Palace, terwijl Annelies naar een taxi zou lopen. Rondom het paleis staan uiteraard veel agenten en zo merkten zij de sexy Annelies ook op. Uiteraard kwamen ze haar achterna om aan te geven dat het niet toegestaan was zomaar foto’s in lingerie te nemen. De ludieke foto was toen al gemaakt, gelukkig!

Naast een bloeiende carrière als miss en model is Annelies ook nog eens een intelligente dame, zo studeerde ze communicatiewetenschappen aan de hogeschool in Antwerpen. Wij vinden Annelies een stunning beauty die écht een plekje in de spotlight verdiende Your Daily Fashion News! Een greep uit haar prachtige foto’s vind je hieronder:

View this post on Instagram

🦊 #sunlight #gold #black #shooting

A post shared by Annelies Törös (@anneliestoros) on

View this post on Instagram

Miami vibes 💜 #miami #southbeach #love

A post shared by Annelies Törös (@anneliestoros) on

We willen Annelies heel hartelijk bedanken voor haar deelname aan de YDFN Beauty-Alert.

Weet jij iemand die volgende week een YDFN Beauty-Alert verdient? Tag haar dan in onze Instagram post met de #ydfnbeautyalert of zet de #ydfnbeautyalert in de comments van haar Instagram account. Uit alle inzendingen kiezen wij dan één dame die we volgende week een alert gaan geven.

P.S. Vergeet ons niet te volgen op ons Instagram kanaal. 🙂