Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week komen we weer de leukste outfits tegen op ons favoriete medium. De top 7 outfits die je écht niet mag missen hebben we daarom voor je op een rijtje gezet.

Look #1. Queen of Jetlags deelt een te gekke foto van haar in het Rijksmuseum. Super gaaf om te weten is dat het museum speciaal voor haar open bleef die avond zodat zij een foto konden schieten.

View this post on Instagram

I only kneel for the greats 💫

A post shared by NOOR DE GROOT (@queenofjetlags) on

Look #2. Most funny picture of the week is die van Yara die op de foto wilde met een flamingo. Dit ging niet helemaal zoals ze in gedachten had, swipe vooral even naar rechts 😉

Look #3. Negin deelt sowieso alleen maar mooie foto’s maar deze moet je echt gezien hebben. De simpele blouse gecombineerd met de super gave Maison Valentino bag maken deze oufit echt the bom.

View this post on Instagram

LA dinner look.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Look #4. Deze super leuke look van Naomi inclusief fashionable coffee to go hoort absoluut in dit lijstje. Vind je het jurkje ook zo leuk? Deze is verkrijgbaar bij Nikkie Plessen.

Look #5. Dit pak staat Rosa van Moderosa absolutely stunning. Het brilletje maakt de look helemaal on trend.

Look #6. Maria Tailor heeft een te gekke gelijknamige kledinglijn. Dit outfitje van haar collectie staat haar beeldig.

Look #7. Dit super sexy polkadot oufitje van Olivia Culpo is top wanneer het high summer is.