Op 12 april beviel Khloé Kardashian van baby True. Enkele dagen voor de bevalling ontstond er enorme paniek toen Tristan Thompson, de vriend van Khloé, vreemd bleek te gaan. De paparazzi had alles vastgelegd en voor Tristan was er geen ontkomen meer aan. Tristan bleek bij zijn ex (die destijds ook zwanger was) ook al vreemd te zijn gegaan, mét Khloé. Opmerkelijk genoeg werd das toen niet breed uitgemeten in de pers. Een maand na de geboorte van baby True verbreekt Tristan eindelijk de media stilte, hij verteld dat de baby slaapt, eet en poept en dat dat alles is wat ze doen. Verder verteld hij dat het met een meisje anders is om vader te zijn dan een jongen. Die zijn toch wat breekbaarder, bij een jongen komt het altijd wel goed. Verder geeft hij aan dat de komst van True hem heeft veranderd. Lets hope so for Khloé.