Het Cannes Film Festival is in volle gang, de eerste activiteiten zijn inmiddels begonnen. Bekende sterren van over de hele wereld komen aan in de Franse kustplaats. Zo ook een aantal Nederlandse beroemdheden. Bij de opening party van De Grisogono was niemand minder dan Romee Strijd aanwezig. Bij de lancering van Magnum x Alexander Wang, waarvan Bella Hadid het gezicht is, kon Insta Girl Claire de Cliteur niet ontbreken. Xelly Cabau had een interview met het Franse tijdschrift Gala Croisette. In de tweede week van het festival zal Noor de Groot van Queen of Jetlags Cannes nog gaan bezoeken. Verder verwachten wij dat Negin Mirsalehi en Doutzen Kroes ook zeker bij een van de festiviteiten aanwezig zullen zijn. Tot dusver hebben we het idee dat het filmfestival veel minder druk bezocht wordt dan voorgaande jaren door onze Nederlandse it-girl squad. Zo hebben we nog niks vernomen van bijvoorbeeld Anna Nooshin en Beautygloss die doorgaans wel aanwezig zijn. Vorig jaar ging Nicolette van Dam nog op de foto met Kendall Jenner, maar die viert nu lekker vakantie. Wij zijn benieuwd wie we nog gaan zien in Cannes en zullen jullie uiteraard op de hoogte houden.

Top model Romee Strijd

Instagram Sensatie Claire de Cliteur

https://www.instagram.com/p/Biplsm4AH3i/?taken-by=claartjerose

Visagiste Xelly Cabau