Dit weekend staat mijn editorial in het teken van Cannes International Filmfestival. Hét meest luxueuze festival in ‘jetset land’. Als fashion liefhebber is het ieder jaar weer smullen, want in Cannes daar gebeurd het. Alle celebrities, jetsetters en A-listers zijn present. Al hoewel we eerlijk moeten zeggen dat het festival dit jaar érg rustig op gang komt! Stilte voor de storm zullen we maar denken, want we hebben nog een complete week te gaan.
Nog veel stiller dan in Cannes zit ik thuis, ziek, met een griepje op bed. In dit geval gaat die stilte voor de storm ook helemaal op. Want aanstaande dinsdag mag ik, als genomineerde VIVA400 Visionista, gaan genieten van een dag vol masterclasses. Zo nu en dan slaat de stress mij om de oren, want jeetje wat wil ik graag door naar de volgende ronde. Griep of niet, de voorbereidingen moeten gewoon doorgaan. Want die pitch, die zal staan als een huis, hopelijk zo stevig dat de jury niet om me heen kan!