Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik op 24 maart Your Daily Fashion News gestart. Out of the open dan, ik was natuurlijk achter de schermen al veel langer bezig. Zo heb ik mijn site van begin tot eind zelf gemaakt, já daarvoor moet je kunnen coderen en já dat werkt af en toe ontzettend op je zenuwen. Het zou een leugen zijn als ik zou zeggen dat alles in één keer helemaal goed ging, want het hele proces ging zeker met ups en downs. Als starter heb je nou eenmaal niet gelijk een zak met geld klaarstaan waarmee je kan investeren in alles wat je graag zou willen. Ik ben inmiddels een week of 7 fulltime bezig met het schrijven van nieuws items voor op Your Daily Fashion News. Daarnaast probeer ik zo nu en dan een persoonlijk tintje aan de website te geven door dit soort stukjes te schrijven of mijn eigen outfits en make-up looks te laten zien. De YDFN Beauty-Alert geeft me enorm veel energie omdat ik dan werkelijk in contact kom met inspirerende en ambitieuze meiden. Vaak krijg ik de volgende twee vragen over Your Daily Fashion News; hoe bevalt het tot nu toe en hoe gaat het met de bezoekersaantallen? Ik ga jullie in deze post eerlijk antwoord geven op deze vragen! Laten we bij de eerste vraag beginnen;

Hoe bevalt het tot nu toe?
Het ondernemen en iedere dag bezig zijn met het laatste fashion, beauty en entertainment nieuws bevalt me heel goed. Het voelt alsof ik in één groot leer proces zit waarbij ik leer hoe een bedrijf in zijn totaliteit in elkaar zit. Ik heb namelijk nu alles zelf in de hand en moet dus ook rekening houden met alle facetten die bij het starten van een bedrijf horen. Mega leerzaam, een mega uitdaging en het vervult precies alle ambities die ik in mij heb. Soms is het lastig om focus te houden omdat je met zoveel dingen tegelijkertijd bezig moet zijn. Maar gelukkig heb ik daar hele handige to-do lijstjes voor 😉

Hoe gaat het met de bezoekersaantallen?
Mensen zijn nieuwsgierig van aard en daarom weet ik doordat ik deze vraag in dit artikel post dat de bezoekersaantallen waarschijnlijk zullen gaan stijgen. Een klein testje dus om te zien of ik een goed inschattingsvermogen heb. Nu ga ik je antwoord geven op de vraag; ik schrijf mijn artikelen natuurlijk niet alleen omdat ik het zelf zo leuk vind, ik wil ook graag lezers naar de site trekken die terug blijven komen. Gelukkig begin ik een steeds grotere vaste groep bezoekers te krijgen die mijn site dagelijks bezoekt. Natuurlijk merk ik het wel als het een dag fantastisch weer is en iedereen lekker van het zonnetje aan het genieten is. Maar over het algemeen mag ik niet klagen, leuk weetje misschien, de aantallen schieten omhoog als ik een knappe dame in de spotlight zet met de YDFN Beauty-Alert.

Hopelijk vonden jullie het interessant om te lezen hoe het op dit moment gaat met de ontwikkelingen van Your Daily Fashion News. Nu heb ik een vraag aan jullie, zijn er dingen die jullie graag willen zien op Your Daily Fashion News, misschien wil je meer van dit soort persoonlijke updates lezen (of juist niet) of wellicht wil je meer outfit posts van mij zien? Heb je andere unieke ideeën laat het ons dan weten via de contact pagina. Wij zijn heel erg benieuwd en hopen zo nog meer posts die jullie leuk vinden te kunnen schrijven.

Vergeet je ook niet in te schrijven voor de nieuwsbrief en onze Instagram pagina te volgen:

Kleine motivational note: Ik hoop dat jij ook je dromen achterna gaat!