Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we drie it-girls uit die je echt mag missen.

Naomi Avrahami

Naomi is upcoming op Instagram, met haar leuke lookjes veroverd ze de harten van steeds meer fashionista’s. Naomi heeft een stoere style die ook heel chic kan zijn.


Nane Miller

Deze Zuid Amerikaans modeblogger heeft een hele unieke eigen stijl. Ze maakt prachtige foto’s die ze deelt op haar Instagram. Daarnaast heeft ze een heel cool online magazine ‘new new‘ waarop ze alles over fashion en beauty deelt.

https://www.instagram.com/p/BiAyC6zhf4L/?taken-by=nane.miller


Tamara Kalinic

Tamara is een van de beste vriendinnen van de Nederlandse Queen Of Jetlags. Tamara reist net als Noor de hele wereld over en legt dit op sprookjesachtige wijze vast. Alle foto’s zijn op professionele wijze bewerkt, wellicht niet de realiteit, maar het maakt de foto’s wel om bij weg te zwijmelen.

https://www.instagram.com/p/Bil36gBnplY/?taken-by=tamara