Doutzen Kroes in Cannes

Category: ★ Fashion News

Doutzen Kroes arriveerde gisteren in Cannes voor het International Film Festival. Het festival begon op 8 mei en duurt nog voort tot 19 mei. We waren al hoopvol dat we Doutzen nog konden verwachten in de Franse kustplaats en gister arriveerde ze dan eindelijk. Ze is er samen met haar L’oreal Paris family waarmee ze al diverse campagnes heeft geschoten. Op het rode loper evenement droeg ze een corporate suit van designer Tom Ford. Gelukkig kwam Doutzen haar afspraken wel na, zie het artikel over Amal Clooney die haar afspraken met Tom Ford niet nakwam hier:

Tom Ford woedend op Amal clooney

Doutzen droeg een pak om de verschillen tussen mannen en vrouwen te verkleinen zo schreef ze onder haar Instagram post. De Friese schone is wat dat betreft een ware feministe door voor vrouwen en hun rechten op te komen.

View this post on Instagram

Taking a pose for @lorealmakeup 💄

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

View this post on Instagram

It’s always so special to be on the iconic red carpet in Cannes for the film festival. Thank you so much @tomford for dressing me in this amazing tuxedo! It felt great to wear a suit, I would say that it felt empowering to ‘wear the pants’ and to keep it minimal yet so strong from within after having had amazing conversations with my L’oreal ambassadors about equality and what beauty really means, I feel better then ever the older I get and the more I get to know myself and learn about life while raising two kids. Aging is a beautiful thing when you own it! We are all worth it♥️ Thank you @piaget @ketevan1 @bushwickfreddy @stephanelancien @thevalgarland @tiffanyleighpatton #lorealparis #wereworthit #cannes2018

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on