Amal Clooney was tijdens het MET Ball één van de medepresentatrices van de avond. Maanden voorafgaand aan het gala had Amal aan Tom Ford gevraagd een couture outfit voor haar te creëren. Tom Ford heeft uren aan het pronkstuk gewerkt, echter besloot Amal vlak voor aanvang een jurk van een andere designer te kiezen. Een enorme teleurstelling natuurlijk voor Tom Ford. Hij heeft Amal dan ook gevraagd om de jurk niet meer te dragen zodat een andere celebrity de kans heeft om te schitteren in zijn pronkstuk. Wat ons betreft een hele sportieve reactie van mister Ford. Helaas besloot Amal om de jurk tijdens de afterparty te dragen, echter genereerde dat natuurlijk veel minder publiciteit voor Tom Ford. De afspraken die gemaakt waren vooraf werden dus niet nageleefd door Amal en daarom is Tom Ford nu erg kwaad en teleurgesteld.

Amal besloot onderstaande couture outfit van Quinn te dragen.