Mode icoon Naomi Campbell organiseerde afgelopen zondag een fashionshow in Cannes. Én niet zomaar een show, met haar non-profit organisatie Fashion 4 Relief gaf ze een show in het kader van ‘Race To Equality’ waarbij ze de focus wilde leggen op gelijke kansen op school, op het gebied van gezondheidszorg en cultuur. Met Fashion 4 Relief werkt Naomi samen met verschillende goede doelen om op deze manier zoveel mogelijk belangrijke projecten te ondersteunen. Na de fashionshow was er een luxe gala dinner en een live veiling om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Naomi richtte Fashion 4 Relief in 2005 op en sindsdien heeft ze al miljoenen binnengehaald voor diverse goede doelen. Gasten als Leonardo Di Caprio, Donatella Versace, Kate Moss, Uma Thurman, Kendall Jenner, Bella Hadid en Heidi Klum waren uitgenodigd voor de prestigieuze avond.

https://www.instagram.com/p/Bi3lwauHXqT/?taken-by=iamnaomicampbell

https://www.instagram.com/p/Bi0PfqCn9YM/?taken-by=iamnaomicampbell

View this post on Instagram

🌺🌷a whole garden 🌹🌸

A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on