Zojuist is het huwelijk tussen Meghan Markle en Prince Harry voltrokken. De twee trouwden in het plaatsje Windsor. Meghan droeg een prachtige witte jurk van het Franse modehuis Givenchy. Gebruikelijk is om voor een Britse ontwerper of Brits modehuis te kiezen. De ontwerper van Givenchy was daarom wel van Britse afkomst. De jurk had een prachtige en erg lange sluier, zo nu en dan hielp één van de gasten of prince Harry zelf zijn vrouw om de sluier niet te laten haken achter een stoelpoot of bijvoorbeeld een trede van de trappen op het bordes. Meghan droeg een haar haren in een prachtige deftige grote knot. Haar voorste lokken waren ietsjes los gegaan maar dat gaf juist een speels en niet te perfect effect. De make-up was heel natuurlijk aangebracht, met aarde tinten oogschaduw en een frisse natuurlijke foundation op haar gezicht. Meghan heeft natuurlijk ook niet veel nodig om er beeldschoon uit te zien. De wenkbrauwen waren iets aangezet op haar gezicht nog sprekender te maken. Op de lippen was een natuurlijke nude tint aangebracht waardoor het leek dat Meghan geen lippenstift ophad. Complimenten voor haar visagiste en hairstyliste want om het even in Harry’s woorden te houden You look amazing! En inderdaad, Meghan zag er beeldschoon uit, niet te veel poespas heel natuurlijk en daarmee een voorbeeld voor dames die zichzelf proberen te verstoppen achter make-up. Op haar nagels droeg Meghan een lichte nagellak in een wit/roze naturel tint die niets afleidde van haar weddingdress. Om de pols droeg ze een beeldige zilveren armband gevuld met kristallen. Gecombineerd daarbij droeg ze in haar oren insteek oorbellen ook gevuld met kleine kristallen.