Dit weekend stond volledig in het teken van de Royal Wedding. We hebben er inmiddels al 4 artikelen aan gewijd maar ook in deze Editor’s FVRTS mogen Harry en Meghan niet ontbreken. Want wat was het een onvergetelijke dag gister in Windsor. De jurk van het Franse modehuis Givenchy staat overal in de media als ‘less is more’ en zo is het. Want het ontwerp was eenvoudig zonder enorm veel toeters en bellen, maar daarom juist zo elegant. Die eenvoud en elegantie kwam ook weer terug in het haar en de make-up van de bruid. Als je er op je trouwdag zo mooi uit weet te zien en nog steeds zo weinig nodig hebt, dan ben je volgens mij een echte Queen. Dan was er ook nog jurk twee waarmee Meghan het feest in ging, een even zo eenvoudig maar ook prachtig exemplaar dit keer van Stella McCartney. De boodschap die tijdens de bruiloft heel goed naar voren kwam was wees jezelf en heb een ander lief. Hierbij speelde gelijkheid een belangrijke rol, want helaas hebben Meghan en haar moeder ook in hun leven discriminatie en racisme meegemaakt. Zowel Harry als Meghan droegen de boodschap beide heel mooi door de eenvoud van hun outfit en de warmte en liefde die ze naar elkaar toe uitstraalden. Dus als je één ding moet onthouden van de Royal Wedding, dan is het please be yourself and be kind to others!