Vlogster en televisiepersonality Laura Ponticorvo is 3,5 jaar samen als ze ten huwelijk gevraagd wordt door haar grote liefde Ryan. Het stel heeft het afgelopen jaar veel te verduren gehad toen bekend werd dat er privé beelden uit Laura haar cloud was gestolen. De twee konden het allemaal aan en zijn uiteindelijk alleen maar sterker uit de hele situatie gekomen. Om hun geluk te bezegelen vroeg Ryan zijn grote liefde op haar verjaardag in oktober ten huwelijk. Dit werd in een super romantische vlog vast gelegd en wij moeten toegeven toen ook een traantje weggepinkt te hebben. 10 september is de grote dag, de bruiloft zal plaatsvinden in het Italiaanse Fano. De bruiloft zal 4 dagen duren, dag 1 is de welkomstceremonie, dag 2 de officiële ceremonie, dag 3 de pool-party en op de vierde dag gaat iedereen weer naar huis.