Het lijkt er op dat Tim Douwsma een nieuwe liefde heeft. Nadat hij een relatie met Jessie Jazz Vuijk had (Miss Nederland 2015) bleef hij een lange periode vrijgezel. De geruchtenmolen begint nu echter heel hard te draaien omdat Tim gespot is met een bekende Amerikaanse Actrice. Het gaat om Ana Villafañe die bekend is van de broadway versie van On Your Feet. Op zijn Insta stories schrijft hij bij een foto van haar #prettywomen en ook zij deelt stories met hem wanneer de twee uit eten zijn. Eerder dit jaar was Ana in Nederland, onder andere met koningsdag en momenteel is Tim in Los Angeles. Tim is niet de enige bekende Nederlander waar Ana mee omgaat ook voormalig bff van Sylvie Meis, actrice en model Touriya Haoud is een goede vriendin van haar.

View this post on Instagram

California is always a good idea 😉

A post shared by Tim Douwsma (@timdouwsma) on