Tommy Hilfiger heeft twee nieuwe brand ambassadors voor de women’s Fall 18 collection. Na Gigi Hadid sluiten nu ook Hailey Baldwin en Winnie Harlow aan bij het merk. Volgens Tommy Hilfiger zijn de super modellen toekomstige iconen door hun drive & inner fire. Vrouwen die Tommy Hilfiger dragen moeten zelfvertrouwen en optimisme uitstralen net als de twee nieuwe brand ambassadors.

Hailey Baldwin is de perfecte Tommy ambassador omdat ze naast super mooi ook heel erg gedisciplineerd is. Dit blijkt uit haar 12 jaar lange carrière als ballerina, haar modellencarrière die ze op haar 16e al startte en haar gigantische bereik van 11 miljoen volgers op social media. Dit zegt Hailey zelf over haar nieuwe job:

“Fashion is how I express my individuality to the world, and TOMMY HILFIGER’s designs are perfect to make bold statements. I love styling each outfit to make it my own, and I can’t wait to show fans of the brand how I infused my own twist into the Fall 2018 TOMMY ICONS styles.”

Winnie Harlow werd naast Hailey als tweede brand ambassador gekozen omdat ze een voorbeeld is voor vrouwen. Ze helpt vrouwen trots te zijn op hun individualiteit en niet onzeker te zijn in hun lichaam. Ze werd dan ook niet voor niets in 2017 verkozen tot ‘Model of the Year’ en zat ook nog eens in de videoclip van Beyoncé’s Lemonade. Winnie is zelf ook enorm trots op de samenwerking met Tommy Hilfiger:

“I’ve always believed in the power of embracing who you are and breaking conventions, so I am proud to partner with an incredible designer who truly shares this spirit. I’ve always loved the brand’s classic American cool style and I’m excited to share my favorite pieces with all TOMMY HILFIGER fans.”

De eerste beelden van de campagne met de twee iconen zie je hier: