Ieder jaar roept mannenblad For Him Magazine (FHM) de mooiste vrouw van Nederland uit. Hoe het werkt? Er zijn 500 genomineerde bekende en onbekende Nederlandse vrouwen. Op die 500 vrouwen kan gestemd worden en uiteindelijk gaat er één winnares met de prijs vandoor. Hoe kan het dan dat het ieder jaar een bekende Nederlander is die wint? Krijgen zij simpelweg meer stemmen of zit de vork anders in de steel? Volgens radio 538, die weer een kennis heeft die de FHM500 jaren geleden organiseerde, werkt het als volgt; De winnares moet natuurlijk wel in het publiek zitten, daarnaast is het leuk als het om een bekende Nederlander gaat, want dat levert extra publiciteit op. Dus voorafgaand aan het hele spektakel belt FHM met de mogelijke winnares (die dus door hun wordt uitgekozen) om even te checken of zij aanwezig is. Dan maakt het dus niet heel veel uit hoeveel stemmen deze dame bij elkaar gesprokkeld heeft. Niet helemaal eerlijk dus! Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat Shelly bloedmooi is en een terechte winnares is geworden.