Het jongere stiefbroertje van YouTube sensatie Nikkie Tutorials is helaas overleden aan de gevolgen van kanker. Mikai is uiteindelijk na een lang ziektebed maar 14 jaar geworden. Nikkie leerde van haar broertje hoe ze het leven moet leven namelijk vol kracht net als Mikai. Wanneer het jongetje precies is overleden is niet duidelijk. Nikkie heeft in de afgelopen jaren knap genoeg, ondanks de ziekte van Mikai, een gigantisch YouTube imperium weten op te bouwen. Ze heeft op Instagram 10,3 miljoen volgers en op haar YouTube kanaal Nikkie Tutorials maar liefst 10 miljoen volgers. Onlangs mocht ze Amerikaanse reality ster Kim Kardashian nog opmaken in één van haar video’s. Met het verdiende geld kocht ze kortgeleden een Ferrari omdat het de droom was van Mikai om hier nog eens een ritje in te kunnen maken. Hopelijk hebben de twee nog vaak samen getoerd in de peperdure bolide.