Khloé Kardashian beviel vorige maand van dochter True die ze met haar (ex)geliefde Tristan Thompson kreeg. Hij ging twee dagen daarvoor vreemd na een basketbal wedstrijd in New York. In eerste instantie leek het erop dat de twee omwille van de geboorte van hun dochtertje gewoon bij elkaar zouden blijven. Dit weekend was echter te zien dat Khloé een bosbloemen stuurde naar Kim en Kanye vanwege hun trouwdag, waarop alleen ‘Liefs Koko & True’ te zien was. De media ging direct los, de twee zouden definitief uit elkaar zijn. Gister plaatste Khloé als reactie hierop een aantal tweets over het feit dat mensen zich zo bezig kunnen houden met het leven van een ander en een ander liever zien falen dan succes hebben. Ook met deze tweets ging de media aan de haal, ze werden meteen uit hun verband getrokken. Khloé reageerde een paar uren later hoe blij ze was dat ze een social media break had ingelast. Wij snappen natuurlijk dat Khloé nu even geen zin in de media heeft, maar ze heeft er ook miljoenen mee verdiend. Dus klagen daarover vinden wij dan ook niet helemaal op zijn plaats.