Wesley reageert op scheidingsgeruchten Yolanthe

Category: ★ Entertainment News

Wesley Sneijder reageert voor het eerst op de scheidingsgeruchten die er gaande zijn over zijn huwelijk met Yolanthe Cabau. De twee zouden volgens vele media te veel tijd gescheiden doorbrengen waardoor de geruchten molen flink op gang werd gebracht. Yolanthe deelde al een paar mysterieuze teksten in haar insta-story over het feit dat mensen al snel iets denken. Echter gooide ze zelf ook wel wat olie op het vuur toen ze haar naam op Instagram wijzigde van Yolanthe Sneijder-Cabau naar Yolanthe Cabau. Echter drukt Wesley de geruchten nu definitief de kop in door te ontkrachten dat er ook maar iets aan de hand is tussen de twee. Ze zijn beiden gewoon erg druk, maar dat betekend niet dat ze uitelkaar zijn. Op Instagram maakte hij al duidelijk dat hij gek wordt van de geruchten: “Dergelijke geruchten worden gedragen door gekken, verspreid door haters en geaccepteerd door idioten.” Daarnaast melde hij al eens eerder aan het AD “We zijn gewoon druk. Ik hier, Yolanthe in Amsterdam. We hebben elke dag contact via Facetime.”

No worries dus, de twee zijn na 8 jaar huwelijk gewoon nog happy met elkaar!

View this post on Instagram

Happy Valentine to the person I love the most in life @yolanthecabau you make me the happiest man alive. You always make sure I’m okay. I put you through a lot of things and still you always take care of me with so much love and devotion. If people would only know 10% of how amazing you are. And I’m not even talking about your beauty. Your heart and soul, the way you do things especially how you think and the way you care for people and our world, the way you choose everybody before yourself blows my mind every day again. You are from a different world and I’m so grateful God chose you to be my wife. What ever happens in my life I know you will catch me. You are my world my everything. Thank you for always being there for me, for guiding me to be the best man I can be. Thank you for being the sweetest mother I’ve ever seen. How creative and funny and full of love you raise our sons. that makes me so proud. You make me proud! I love you sweetest woman I know.

A post shared by Wesley Sneijder (@sneijder10official) on