Wesley Sneijder reageert voor het eerst op de scheidingsgeruchten die er gaande zijn over zijn huwelijk met Yolanthe Cabau. De twee zouden volgens vele media te veel tijd gescheiden doorbrengen waardoor de geruchten molen flink op gang werd gebracht. Yolanthe deelde al een paar mysterieuze teksten in haar insta-story over het feit dat mensen al snel iets denken. Echter gooide ze zelf ook wel wat olie op het vuur toen ze haar naam op Instagram wijzigde van Yolanthe Sneijder-Cabau naar Yolanthe Cabau. Echter drukt Wesley de geruchten nu definitief de kop in door te ontkrachten dat er ook maar iets aan de hand is tussen de twee. Ze zijn beiden gewoon erg druk, maar dat betekend niet dat ze uitelkaar zijn. Op Instagram maakte hij al duidelijk dat hij gek wordt van de geruchten: “Dergelijke geruchten worden gedragen door gekken, verspreid door haters en geaccepteerd door idioten.” Daarnaast melde hij al eens eerder aan het AD “We zijn gewoon druk. Ik hier, Yolanthe in Amsterdam. We hebben elke dag contact via Facetime.”

No worries dus, de twee zijn na 8 jaar huwelijk gewoon nog happy met elkaar!