Uit Nederland zijn Visagiste Xelly Cabau en Vlogster Monica Geuze uitgenodigd om de Dior Party bij de te wonen die gisteravond in Londen plaatsvond. De Nederlandse PR manager van het merk Jacqueline Giannakos ging met ze mee. De dames werden goed verwent, want naast dat ze bij het te gekke event aanwezig mochten zijn zaten ze ook nog eens in een super de luxe hotel. Als klap op de vuurpijl kregen de dames een goodybag met Dior Make-Up producten waar je u tegen zegt. Wellicht hebben de dames Bella Hadid nog kunnen spotten want zij is één van Dior’s ‘muses’ die ook aanwezig was op de party.

View this post on Instagram

GLAMSQUAD @diormakeup #diorbackstage

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

View this post on Instagram

documenting. @diormakeup 💋

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on