De provinciale verkiezingen voor Miss Earth Nederland werden dit weekend afgesloten met de provincie Utrecht. De twaalf meisjes die hun provincie mogen vertegenwoordigen en dus gaan strijden om de prestigieuze titel Miss Earth Netherlands zijn daarmee bekend. Miss Earth is de hoofdtitel die gewonnen kan worden bij de landelijke verkiezing van Miss Beauty of the Netherlands, andere prijzen waarom gestreden zal worden zijn Miss Intercontinental en Miss Teen van Nederland. De strijd zal worden gestreden op 31 Augustus in Studio 21 te Hilversum. Aldus Milou Van Hout-Verhoeks, president van Miss Beauty of The Netherlands, werd deze venue dit jaar gekozen om alle bezoekers een plekje te kunnen geven, gezien het evenement de afgelopen jaren binnen no time uitverkocht was. Één van deze twaalf meisjes zal de zware taak krijgen om in de voetsporen te treden van de bloedmooie Faith Landman die afgelopen jaar geschiedenis schreef door de top 8 te halen. De winnares krijgt het felbegeerde ticket naar de wereldwijde grandslam verkiezing Miss Earth die in de Filipijnen plaatsvind.

Makiko – Noord-Holland

foto van Miss Holland Now.

Utrecht – Zoë

foto van Miss Holland Now.

Flevoland – Julya

foto van Miss Holland Now.

Groningen – Thirza

foto van Miss Netherlands Support.

Overijssel – Angel

foto van Miss Netherlands Support.

Zuid – Holland – Milenka

foto van Miss Netherlands Support.

Noord Brabant – Rowena

foto van Miss Netherlands Support.

Drenthe – Welmoed

foto van Miss Netherlands Support.

Zeeland – Zara

foto van Miss Netherlands Support.

Friesland – Margaretha

foto van Miss Netherlands Support.

Gelderland – Lisanne

foto van Miss Netherlands Support.

Limburg – RaquelWelke finalist is jouw favoriet?