Bella Hadid is tegenover InStyle voor het eerst eerlijk over de mogelijke ingrepen die ze zou hebben gedaan. Er gaan namelijk enorm veel geruchten over de plastische chirurgie die het top model zou zijn ondergaan. Nooit eerder ging ze in op deze geruchten, maar nu is ze voor het eerst open tegenover InStyle. Het 21 jarige model verteld in het verleden vaak jaloers te zijn geweest op haar zus Gigi die volgens haar het perfecte atletische gespierde figuur had, zij voelde zich dan vaak onzeker en dan met name over haar ‘brede’ heupen. For once and for all maakt ze nu duidelijk dat ze nooit onder het mes is gegaan en niets aan zichzelf heeft laten zien. Ze zegt, maak maar een scan van mijn gezicht, je zult zien dat alles natuurlijk en écht is. Of het model de waarheid spreekt zullen we nooit weten, maar ze maakt wel goed duidelijk dat ze klaar is met mensen die het tegendeel verkondigen in de media. Ook met de haters op Instagram is ze helemaal klaar, die negeert ze dan ook. Vroeger trok ze zich veel aan van de negatieve commentaren die ze kreeg, ook omdat ze in het verleden tijdens haar middelbare school periode regelmatig gepest werd.