Een nieuwe trend in ‘fashion land’, hij is spot goed koop en ook nog eens milieu bewust. Na de regenjas komt nu het volgende plastic item dat hot is. Want plastic tassen zijn in, merken als Céline, Burberry en Ashish showden hun plastic bags al op de catwalk en het begint nu ook echt een dingetje te worden onder fashionista’s. Oké, dat spot goedkoop geldt niet voor de plastic bag van Céline want daar betaal je het belachelijke bedrag van $600,- voor. Maar bij bijvoorbeeld Mango koop je een plastic tas, die volgens ons ook helemaal fashion is voor slechts €26,-. Ideale aan deze tas is dat je ‘m kunt hergebruiken waardoor je niet om de haverklap een nieuwe plastic tas koopt en weer weggooit, veel beter voor het milieu dus en uiteindelijk zul je er ook nog eens geld mee besparen. Het aller belangrijkste je ziet er ook in de supermarkt stijlvol uit. Klein nadeel, iedereen kan zien wat je koopt.

https://www.instagram.com/p/BZ26Oeelp_A/?taken-by=celine

https://www.instagram.com/p/BiJ-tPbnil6/?tagged=celineplasticbag