Afgelopen dinsdag was de spectaculaire Dior Party in Londen, vlogster Monica Geuze en visagiste Xelly Cabau waren erbij aanwezig. Muse of Dior Bella Hadid was de ere gast van de avond. Nu is de Dior Make-up collectie ‘Dior Backstage’ officieel op de markt. Peter Philips is de creative director van de make-up lijn, hij is dan ook mega trots. Vanochtend sprak hij samen met Bella over de lijn op een officiële persconferentie in Parijs, in samenwerking met Sephora. In de Dior Backstage collectie zitten 40 (!) face and body foundation kleuren, welke verkrijgbaar zijn voor $40,- per stuk. Best betaalbaar voor zo’n high-end merk. Daarnaast zit er een prachtig lip palette in t.w.v. $49,- én een beeldig oogschaduw palette die ook $49,- kost. Dit alles in vrij naturelle kleuren, erg mooi voor overdag dus. Leuk weetje, de collectie werd ook gebruikt op de modellen van de Dior Cruise Show die vorige week in Parijs plaatsvond.