Modeontwerpster Josh Veldhuizen had het de afgelopen weken behoorlijk zwaar. Ze kampte met een pittige nierbek infectie én dat terwijl ze zwanger is. Na twee verkeerde antibiotica kuren kreeg ze eindelijk het juist middel toegediend wat gelukkig wél hielp. In haar vlog sprak ze dan ook haar ongenoegen uit over de situatie, begrijpelijk zeker met een kleine op komst. Ondanks dat Josh een leventje op stand lijdt mag zij uiteraard af en toe best eens klagen. Sommige van haar volgers vonden echter dat de modeontwerpster zich nogal aanstelde. Zij lieten harde commentaren achter als ‘er zijn mensen die het veel zwaarder hebben’, ‘kom op er gaan mensen dood’ en ‘je hebt een enorme luxe positie stel je niet aan’. Ook over het feit dat Josh toch een paar keer ging werken terwijl ze zo ziek was werd niet gewaardeerd en vonden volgers dan ook tegenstrijdig. Daarnaast moet Josh vooral stoppen met het dragen van haar eigen collecties waar ze niet meer inpast want dat zou enorm slecht zijn voor de baby. Het moet voor Josh dan ook ontzettend vervelend om na zo’n heftige periode zulke negatieve reacties te krijgen. Gelukkig kreeg ze ook veel bijval van lieve volgers die haar wel heel goed begrepen. We hopen uiteraard dat Josh er inmiddels weer bovenop is en dat het goed gaat met de kleine in haar buik.

De vlog waarop de harde kritieken verschenen zie je hieronder: