Deze week vloog voorbij, dat kwam omdat er te gekke dingen op het programma stonden. Zo had ik een meeting bij het hoofdkantoor van Tommy Hilfiger, ontmoete ik presentatrice Kim Kötter en Miss Nederland én hadden we een toffe samenwerking met de grootste vacaturesite van Nederland namelijk Jobbird. Voor komende week staan er weer leuke dingen op het programma zo ga ik naar een toffe beachparty in Zandvoort met o.a. Valerio. Dat beloofd één groot feest te worden. En om die beachvibes een beetje vast te houden zie je in deze editorial fijne zandkleuren terug. Wél een tikkeltje chic en inclusief een beetje Chanel natuurlijk. Want als je mij een beetje kent weet je dat ik daar niet zonder kan. Oh en die heerlijke authentieke (wat zullen het zijn..Spaanse?) straatjes met bloemenbalkons passen natuurlijk niet bij ‘beachvibes’, maar wél bij mijn toenemende drang om op vakantie te gaan. I wish you a good week!