Gisteravond showde Alexander Wang zijn Spring 2019 Ready to Wear collection op de runway in New York. Voor de gelegenheid was een prachtige runway geregeld, helemaal in het wit, voor de skyline van de stad. Een prachtige achtergrond voor Alexander’s modellen die meeliepen in de show. De collectie is gebaseerd op het verhaal van Alexander Wang zijn ouders die jaren geleden immigreerden naar Amerika. De twee zijn al heel lang uit elkaar maar Alexander organiseerde onlangs een reünie om de twee te hereniging in Santa Barbara. Pas toen vertelden zijn ouders het bijzondere verhaal over hun immigratie. Alexander gebruikte dit verhaal als inspiratie voor zijn collectie. Modellen Bella Hadid, Kaia Gerber en Vittoria Ceretti deelden al wat highlights van de show met ons op Instagram. Alle runway beelden van de show zie je hier.