YouTuber en Blogger Serena Verbon ging afgelopen week viral! Dit omdat ze haar échte post babybody liet zien op Instagram. Met trots maakte ze een niets verhullend kiekje in bikini. Dat je na een bevalling niet direct weer met een sixpack rond hoeft te lopen om trots te zijn op je lichaam maakte ze hiermee heel stoer duidelijk. En omdat ze zoveel positieve reacties kreeg van haar volgers verteld ze er vanavond over in RTL Boulevard. You Go Serena!

View this post on Instagram

Niet iedereen is een Kardashian of een Victoria Secrets model of heeft gewoonweg het geluk meteen weer back in shape te zijn na de bevalling, terwijl dat wel is wat Instagram ons doet geloven. Verbaasd was ik dat ik na een week nog steeds een buik had. Want, hoe doen al die andere moeders dat dan? Inmiddels zijn we 4 weken verder en heb ik nog steeds een slap buikje, love handles waar het hele dorp zich aan kan vastpakken (als het zou moeten) en een navel die zo diep is als een eindeloze put. En weet je, it’s all good. Trots ben ik, op dit lichaam dat 9 maanden lang het veilige huisje was van Marshall. En ik ben ZEKER van plan om te sporten (want ik mis mijn slanke postuur), maar alles op zijn tijd. Ik schaam me niet voor mijn lichaam zoals het er nu uit ziet. En dat zou jij ook niet moeten doen! De bikini die ik draag is van @elsaandrose en zij supporten vrouwen in alle vormen en maten. Eindelijk een bikinimerk dat niet alleen afgetrainde fitgirls laat zien op hun instagrampagina! Ik vind de filosofie van Elsa and Rose erg mooi en daarom vind ik het leuk dat ik een €100,- gift card mag verloten onder mijn followers. Want ook jij hebt een lichaam dat gezien mag worden en hee, JIJ VERDIENT EEN NIEUWE BIKINI! Zo kan je mee doen: 1 Volg @serenaverbon en @elsaandrose ❤️ 2 Tag 1 – 5 vrienden in de reacties De winnaar wordt bekend gemaakt over 4 dagen. Good luck! #bodypositive #postpartumbody #bodypositivity #underboob #sorrynotsorry

A post shared by Beautylab – Beautyblog (@serenaverbon) on