Afgelopen week vond de Ocean’s 8 première plaats in New York. De volledig vrouwelijke cast betrad de rode loper in werkelijk allemaal prachtige designerstukken. De look van Rihanna is met name breed uitgemeten in de pers, ze kreeg lovende reacties maar ook veel kritiek op haar outfit van Givenchy. Naast Rihanna hebben modellen Gigi Hadid en Lily Aldridge bijrollen in de film. Sandra Bullock en Anne Hathaway hebben volgens critici hun rollen in de film het beste weten te vertolken.

Rihanna in Givenchy

View this post on Instagram

spam. @oceans8movie in theaters tonight!!!! 😍

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Sandra Bullok in Elie Saab

Anne Hathaway in Jean Paul Gaultier

Gigi Hadid in Vera Wang

https://www.instagram.com/p/Bjr4JilBHeN/?taken-by=gigihadid

Lily Aldridge in Dolce and Gabanna

Adriana Lima in Roberto Cavalli

Welke look van de Ocean’s 8 première is jouw favoriet?