Dit weekend was het tijd om na hard werken lekker te relaxen. Hoewel ik nu nog wel even deze editorial typ en de artikelen van gister en vandaag nog niet hard voorbereid, had ik verder niets gepland. Heerlijk om af en toe gewoon te zien hoe het weekend loopt, zonder dat je ook maar iets in het vooruitzicht hebt. Niets moet, alles kan. Vooral heel veel lekker eten en af en toe van het doorkomende zonnetje genieten. Kleding die aanvoelt als een pyjama en lekker een bubbeltje of twee wegtikken. Dat noem ik opladen voor weer een drukke week met leuke afspraken. Volgend weekend staat er weer een leuk evenement gepland, maar daar later meer over. Vanaf maandag beginnen de voorbereidingen daar weer voor dus zo lang ik nog wat rust kan pakken doe ik dat. Daarom sprint ik nu weer naar mijn stoeltje op het balkon en dan doe ik snel de voetjes omhoog. Ik wens jullie nog een fijne zondag, proost.