Award uitreikingen, wij houden er van, vooral vanwege z’n fashionable karakter. Bij uitreikingen pakken celebs nou eenmaal uit om goed op de kiek te staan. Die hele awards, ach daar hebben wij niet zoveel verstand van, maar de outfits delen we maar al te graag met je. Gisteravond was de 72e editie van de jaarlijkse Tony Awards in New York. Deze awards worden uitgereikt om prestaties in Broadway producties te belonen, het is zelfs zo belangrijk dat het altijd live wordt uitgezonden op CBS. Hieronder laten we je de beste red carpet looks van de avond zien. Dit was trouwens niet zomaar een rode loper, de muur achter de red carpet was volledig gevuld met prachtige gekleurde rozen. Daar hadden wij ook best even voor willen poseren (staat zo leuk op Instagram 😉 ).

Bee Shaffer & Anna Wintour

Tiffany Haddish

Renee Fleming

Stephanie Styles

Tina Fey

Kerry Washington

Grace Elizabeth

Condola Rashad