Op Instagram is ze immens populair en met 337.000 volgers krijgt ze iedere dag duizenden likes op haar foto’s, we hebben het over Claartje Rose of ook wel Claire Cliteur. Sinds kort heeft ze een vriend waar ze lief en leed mee deelt. Maar dat ze trouwplannen hebben hadden wij niet verwacht. Toch lijkt het erop dat dit nu wel het geval is gezien de laatste foto die ze plaatste op haar Instagram account. Hierin is te zien dat Claire een bruidsjurk draagt en prachtige bruidsschoenen van Jimmy Choo, de foto is genomen door vriendin Vivian Hoorn in het Pulitzer hotel in Amsterdam. De jurk die ze draagt komt van Bloomfeld luxury bridal waarvan vele BN’ers bruidsjurken hebben gedragen. Zou het dan echt? Fans denken het in ieder geval wel want Claire wordt volop gefeliciteerd. Sommige denken dat vandaag zelfs al de grote dag was. Wordt vervolgd dus!

UPDATE: Claire heeft ons zojuist via Instagram bevestigd dat ze daadwerkelijk gaat trouwen! CONGRATS BABE!

View this post on Instagram

its about time ♡

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on