Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Romy D’Fonseca

Als je van kleurrijk en lekker gek houd dan moet je Romy D’Fonseca absoluut volgen. Ze is instantly vrolijk en daar wordt jij automatisch ook weer blij van. Echt een toppertje dus, die Romy 😉

 

Robin Singels

Robin is een vriendinnetje van Romy en ook van Nederlandse bodem. Ze heeft voornamelijk een casual styletje, dus je ziet veel toffe denim items, t-shirts en sweaters op haar Instagram terug. Zo nu en dan wisselt ze dit af met een nette colbert, jurkje of pantalon. Goed om te weten, Robin heeft een hele aardige selectie designer tassen.

https://www.instagram.com/p/BjUlP4GBRRm/?taken-by=robinsingels

https://www.instagram.com/p/Bh9WfifgQof/?taken-by=robinsingels

 

Raissa Santana

Raissa is voormalig Miss Brazilië met een prachtige bos haar. Ze draagt veel kleur, glitter, satijn, statement earrings en noem maar op. Ze weet altijd een chique twist aan haar look te geven en is daarmee een ware bron van inspiratie voor iedere vrouw die van mode houd.