We kunnen er deze zomer niet omheen, tropische oorbellen zijn helemaal terug. Fashionista’s zijn helemaal happy met deze trend want het geeft een super vrolijke twist aan je outfit. Een simpele witte top gecombineerd met een spijkerrokje krijgt door deze kleurige versieringen in je oor direct een upgrade.

Godly Jewels

Een merk dat de prachtigste tropische sieraden verkoopt is Godly Jewels. Voor een setje oorbellen betaal je hier minimaal €60,- maar dan heb je wel wat. Want zeg nou zelf deze oorbellen zijn toch stuk voor stuk fantastisch? Naast oorbellen hebben ze ook super gave armbanden in hun webshop, snel kijken dus 😉

Zara

Zara verkoopt diverse tropische oorbellen met fantastische kleuren, dat allemaal voor een klein prijsje.

De Zara Palmboom oorbelletjes kosten €9,95.

Afbeelding 1 van OORHANGERS MET BLOEM van Zara

De Zara bloemen oorbellen kosten €15,95.

Afbeelding 2 van OORBELLEN VAN GEKLEURDE LOVERTJES van Zara

De kleurige Zara oorbellen kosten €12,95.

H&M

H&M verkoopt de meest vakantie proof oorstekers, de designs hebben veel kleur en zijn super vrolijk. Een volledige set van maar liefst 15 paar heb je al voor een tientje. Hoe leuk als je meerdere gaatjes hebt en dus lekker kan mixen & matchen?

15 paar oorstekers - Goudkleurig/fruit - DAMES | H&M NL 1

15 paar oorstekers - Goudkleurig/fruit - DAMES | H&M NL 2

Shourouk

Mocht je écht willen investeren dan zou ik je aanraden om eens een kijkje te nemen op de website van Shourouk. Dit zijn oorbellen met een behoorlijk prijskaartje dus be prepared, maar mooi dat ze zijn! Het is een genot voor het oog en zeker goed voor de inspiratie. Dus dit merk moesten we gewoon toch even met je delen.